Werkgebied

Dagelijks verzorgt Transportbedrijf Eelman één of meer transporten van en naar Texel. Onze chauffeurs rijden door heel Nederland. De communicatie verloopt gemakkelijk, snel en efficiënt. Dit komt doordat de lijntjes met onze klanten kort zijn en onze planning zeer flexibel is.


Flexibel en efficiënt

Heeft u goederen of vee voor transport? Neem dan contact met ons op. Wij regelen dat uw vracht de volgende dag wordt gehaald en zo snel mogelijk op de plaats van bestemming arriveert. Uiteraard gaat het transport altijd in goed overleg met de klant. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk dat uw vracht dezelfde dag nog wordt gehaald.

Afbeeldingen

Transportbedrijf Eelman vervoert onder andere:

Vee

Vee

Wij hebben veel ervaring met het veilig en verantwoord vervoeren van vee. Uiteraard beschikken wij over de benodigde certificaten.

Bloembollen

Bloembollen

Wij zijn gespecialiseerd in bloembollentransport en vervoeren deze op professionele wijze van bijvoorbeeld de kwekers naar de exporteurs.

Hooi

Hooi

Ook voor transport van hooi en stro bent u bij Transportbedrijf Eelman aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aardappelen

Aardappelen

Transportbedrijf Eelman beschikt over het juiste materieel en de benodigde kennis om aardappelen op een veilige manier te vervoeren.

Onze diensten

Transportbedrijf Eelman heeft veel ervaring met het vervoeren van grote objecten als machines en betonplaten. Wij bieden eigenlijk voor elk vervoer een passende oplossing. Naast het vervoeren van verschillende producten, kunnen wij ook bijvoorbeeld zaagsel, fourage en betonplaten leveren. Tevens kunnen wij producten die bij het overslagpunt in de kop van Noord-Holland worden geleverd, naar Texel vervoeren.

Wagenpark

Wagenpark
Wij hebben een divers en uitgebreid wagenpark, dat momenteel uit 6 wagens bestaat.
Wagenpark

Werkgebied

Werkgebied
Dagelijks verzorgen wij één of meerdere transporten door heel Nederland, van en naar Texel.
Werkgebied

Contact

Contact
Heeft u opmerkingen of wilt u informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op.
Contact